Novosti arhiva
Prva stranaNovosti
 

Prva strana O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Čitalačka akcija do kraja meseca
 
 
18.03.2023.
Čitalačka akcija do kraja meseca

Grupa učenika boravka škole na srpskom nastavnom jeziku u okviru sardnje sa grupom boravka učenika škole na mađarskom nastavnom jeziku, zahvaljujući dobroj saradnji sa: roditeljima, sa ljubiteljima knjiga za čitanje i bibliotekarima, u cilju popularisanaj čitanja 17.03.2023. posetila palićku biblioteku.
Bibliotekarka Bognar Irena nam je pružila uvid u detalje čitalačke akcije "Čitam i skitam", koju organizuje Gradska biblioteka Subotica. Povodom jezičke saradnje, učenici su na srpskom i mađarskom jeziku prepričavali bajke iz ponuđenih, od kojih smo neke prethodno u školi pročitali. Istakli smo likove, njihove karakteristike koja su putem kolaž radova i vizuelno prikazana. U školskoj biblioteci svim učenicima stoji na raspolaganju mogućnost čitanja. Gradska biblioteka u okviru akcije organizuje, kviz i nagradnu igru. Povodom akcije postoje i pogodnosti za članarinu u gradsku biblioteku. Svi koji aktivno čitaju zaslužuju pohvalu.

Žužana Mesaroš

 
 
 
  1 | 2Sledeća strana  
 
       
           
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.