Novosti arhiva
Prva stranaNovosti
 

Prva strana O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Odbojka
 
 
06.12.2022.
Odbojka

6.12.2022. u OŠ "Jovan Mikić" održano je takmičenje jedne od grupa u okviru Opštinskog takmičenja u odbojci ze učenice osnovnih škola. U ovoj grupi po žrebanju učestvovale su OŠ "Ivan Milutinović", OŠ "Matko Vuković", OŠ "Miroslav Antić", OŠ "Sečenji Ištvan" i domaćin takmičenja OŠ "Jovan Mikić".
Po obavljenom žrebu na licu mesta u prvoj utakmici sastali su se OŠ "Jovan Mikić" i OŠ "Sečenji Ištvan", drugu utakmicu igrale su OŠ "Ivan Milutinović" i OŠ "Matko Vuković" dok je ekipa OŠ "Miroslav Antić" bila slobodna u prvom kolu.Prvu utakmicu pobedila je OŠ "Jovan Mikić" sa kojom smo daljem žrebu mi sastali u drugom kolu. Protivnik je bio uspešniji u oba seta i utakmicu smo izgubili rezultatom 2:0 u setovima. Obzirom da je OŠ "Ivan Milutinović" pobedio OŠ "Matko Vuković" u finalu grupe igrale su OŠ "Jovan Mikić" i OŠ "Ivan Milutinović".Pobednik grupe je OŠ "Ivan Milutinović"rezultatom 2:1 u setovima. Naša škola ostala je bez plasmana za dalju fazu takmičenja.
Učenicama sve čestitke za trud i zalaganje.

Miroslav Petrović

 
 
 
  1 | 2Sledeća strana  
 
       
   
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.