Korisni linkovi arhiva
Prva stranaKorisni linkovi
 

Prva strana O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
 
 
Dečje pozorište Subotica  
Zvanični sajt Dečjeg pozorišta u Subotici. Pogledajte repertoar dečijih predstava, galeriju slika, upoznajte se sa istorijatom subotičkog dečjeg pozorišta, ansamblom.
Društvo matematičara Srbije-Kengur bez granica  
Društvo matematičara Srbije, s odobrenjem Međunarodne asocijacije "Kengur bez granica" sa centrom u Parizu, od školske 2006/2007. godine organizuje u Srbiji Međunarodno matematičko takmičenje "Kengur bez granica".
Grad Subotica  
Zvanična prezentacija grada subotice. Uputite pitanje gradonačelniku, e-mailom naručite Izvod iz matične knjige rođenih i saznajte još mnogo informacija vezane za naš grad.
GRADSKA BIBLIOTEKA SUBOTICA  
Prezentacija gradske biblioteke
Matura ? Kako ?! Lako !  
Poslovni inkubator Zrenjanin "HD Film" i Školska uprava Zrenjanin odlučili su da za sve učenike osmih razreda organizuju besplatnu pripremu za završni ispit iz matematike i maternjeg jezika.
MEĐUNARODNA KOORDINACIJA ZA EKO-ŠKOLE  
Međunarodna asocijacija koja dodeljuje status međunarodne eko škole. Ovo prestižno svetsko priznanje mogu dobiti samo one škole koje ispunjavaju stroge ekološke kriterijume.
Međunarodni festival pozorišta za decu  
Tradicionalni festival koji okuplja dečija pozorišta iz celog sveta
Microsoft Srbija  
Kompanija Microsoft Sofware d.o.o. je osnovana 2003. godine. U potpunosti je u vlasništvu kompanije Microsoft Corporation, Redmond, WA. Kompanija je odgovorna za razvoj srpskog i crnogorskog tržišta. Neposredni zadaci su joj organizacija prodajnog kanala, saradnja sa velikim korisnicima, organizacija tehničke podrške, marketing kao i legalizacija i lokalizacija proizvoda.
Ministarstvo prosvete  
Sajt Ministarstva prosvete sadrži sve važne informacije koje se odnose na: istraživanje, planiranje i razvoj predškolskog, osnovnog, srednjeg, višeg i visokog obrazovanja.
Ministarstvo prosvete-UPIS U SREDNJE ŠKOLE  
Na ovom sajtu možete pogledati rezultate upisa učenika u srednje škole
Nordnet  
Nordnet se bavi pružanjem Internet usluga, web dizajna, web programiranja, web hostinga, računarskim mrežama, obrazovanjem i softverom.
PALIĆ-INFO  
Informacije o Paliću, sve na jednom mestu (apartmani, hoteli, restorani, kampovi,....)
PALIĆ-PALICS  
Zvanična internet prezentacija Mesne zajednice Palić
Palić  
Prezentacija Palića
Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice  
Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje je organ Izvršnog veća AP Vojvodine čiji delokrug i nadležnost utvrđuju određeni normativni akti, u funkciji razvoja obrazovanja i kulture u Vojvodini.
Savez učitelja Republike Srbije  
Sajt je namenjen prvenstveno za učitelje, ali naravno i za sve druge koji žele posetiti sajt učitelja ukoliko ih zanima kako se naši učitelji stručno usavršavaju i kako daju svoj doprinos u nacionalnoj strategiji obrazovanja. Osim navedenog tu se nalaze i prezentacije učitelja na različite teme kao i razne državne i međunarodne manifestacije gde su učitelji dali svoj doprinos.
Subotica-info  
Na ovom sajtu možete pronaći sve važne foto izveštaje koji se događaju u našem gradu. Sajt se ažurira u trenutku nekog događaja i prati gotovo sva zbivanja iz svih oblasti života našeg grada. Posebno je interesantan mladima jer fotoreporteri obilaze mesta na koja mladi Subotičani najrađe izlaze u noćni život.
Telekom Srbija  
Zvanični sajt Telekoma
ZAVOD ZA UNAPREĐENJE OBRAZOVANJA I VASPITANJA  
Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja je ustanova koju je osnovala Vlada Republike Srbije. Osnovana je „Zakonom o Izmenama i dopunama Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja“ usvojenim u junu 2004. godine. Zavod u svom sastavu ima organizacione jedinice-centre: Centar za strateški razvoj, Centar za razvoj programa i udžbenika, Centar za profesionalni razvoj zaposlenih i Centar za stručno i umetničko obrazovanje.
Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja  
Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja je nezaobilazna stručna institucija, koja profesionalnim odnosom prema obrazovanju uspešno sprovodi razvojnu politiku Nacionalnog prosvetnog saveta i Ministarstva prosvete RS, pravovremeno odgovara na zahteve škola i ostvaruje punu saradnju sa svim učesnicima u sistemu obrazovanja.
ZOO vrt Palić  
Zoo vrt Palić
 
 
 
Kategorije linkova
 
       
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.